Palvelut

LASTEN KANSSA KARISMASSA

 

Lasten kanssa asiointi Karismassa on mukavaa!

Kauppakeskuksessa on panostettu lapsiperheiden palveluihin. Karismassa on useita pelkästään lapsiperheiden tarpeisiin erikoistuneita myymälöitä ja Karisman ravintoloissa on tarjolla runsas kattaus pikkuväen herkkuja. Hauskat leikkipaikat houkuttavat perheen pienimpiä molemmissa kerroksissa (katso pohjakartasta) ja puhtaissa lastenhoitotiloissa vaipanvaihtokin sujuu kuin leikki.

Karismassa on kahdessa naistenwc-tilassa erillinen imetystila. Pienokaisten omien ruokapurkkien lämmitys hoituu pyynnöstä ravintoloissa vanhempien ruokailun yhteydessä.

Jos lapsi väsyy kierrellessä, voi K-citymarketin infopisteestä lainata lastenrattaat asioinnin ajaksi. Myös autokärryt ja ostoskärryt ovat käytössä koko kauppakeskuksen tiloissa.

Lue lisää leikkipaikoista

LASTENHOITOTILAT

 

Lastenhoitotiloja on sekä alakerrassa että yläkerrassa. Alakerran lastenhoitotilat ovat naisten wc-tilan edessä ja sen perällä. Yläkerran lastenhoitotilat ovat naisten wc-tilan yhteydessä.

Isät huomio! Lastenhoito hoituu isiltäkin alakerran erillisessä lastenhoitotilassa sekä yläkerran inva-wc -tilassa.

Karismassa on varattu kaksi tilaa lasten imetykseen. Imetystilat on sijoitettu lastenhoitotilojen yhteyteen. Lastenhoitotilojen siisteyteen kiinnitetään erityistä huomioita.

Lastenhoitohuoneet kartalla

LASTEN LEIKKIPAIKAT

 

Kauppakeskus Karismassa on useita leikkipaikkoja, joissa lapset voivat leikkiä vanhempien valvonnassa.
2. kerroksesta, Ristorante Momentoa vastapäätä löytyy pikkuväen liukumäki- ja kiipeilypaikka, jossa löytyy myös kasattavia pehmopalikoita ja muuta mukavaa. 2. kerroksessa lapsille puuhaa tarjoaa myös Angry Birds -leikkipaikka. Piha-alueella K-citymarketin puoleisessa päädyssä on aidattu ulkoleikkipaikka mukavia pihaleikkejä varten.

Karisman 1. kerrokseen, Tokmannin päädyssä olevaan tilaan rakennetaan uutta uljasta leikkipaikkaa, joka avautuu alkuvuodesta 2018.

Leikkipaikat on tarkoitettu pääsääntöisesti alle 8-vuotiaille lapsille vanhempien läsnä ollessa.

Kauppakeskus järjestää aika ajoin ohjattua lapsenhoitopalvelua. Tästä kerrotaan erikseen, kun palvelua on tarjolla.