{{header}}

Pistä karismasi peliin ja hae meille töihin!

Kauppakeskus Karisma on suosittu ja monipuolisista tapahtumistaan tunnettu koko perheen kauppakeskus Lahden Karistossa. Kahdessa kerroksessamme toimii liki 60 liikettä, ravintolaa ja kahvilaa, jotka työllistävät noin 400 henkilöä. Nuorten osuus työtekijöissä korostuu, sillä kaupan ala on monelle ensimmäinen kosketus työelämään ja täällä vaihtoehtoja riittää! Karismassa on hyvä yhteishenki ja asiakkaiden lisäksi myös työntekijämme arvostavat kauppakeskuksen viihtyisyyttä, siisteyttä ja turvallisuutta. Liity joukkoon – hakuohjeet ja lisätiedot löytyvät liikekohtaisesta työpaikkailmoituksesta.

 

AVOIMET TYÖPAIKAT KARISMASSA:

Parturi-kampaajia haetaan Hiustalo Karisman huippu-tiimiin
https://www.hiustalo.fi/rekrytointi 

Halonen etsii myyjää:

Haemme kesätyöntekijää Halosen Lahden myymälään kesä- ja heinäkuun ajaksi 10h/vko jatkuen 1.9. saakka tai sopimuksen mukaan

Oletko muodin ammattilainen, oma-aloitteinen ja joustava?
Toivomme Sinulta kokemusta muodin parista ja asiakaspalvelutyöstä, kaupallista näkemystä sekä innostusta asiakaspalveluun. Tarjoamme Sinulle luotettavan työpaikan, viihtyisän työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä muotikaupan ammattilaisena.

Katsomme eduksi työkokemuksen kaupanalan tehtävistä sekä kaupallisen tai muodin koulutuksen. Asenne ja halu oppia kuitenkin ratkaisevat. Mahdollisuus jatkaa töitä tarvittaessa töihin kutsuttavana viikonloppuisin ja iltaisin.

Lähetä hakemuksesi ja cv:si 15.5.2024 mennessä sähköpostilla: rekry@halonen.fi
Merkitse viestin otsikoksi: Rekry kesätyöntekijä Lahti

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.


 

 

Clips Karisma etsii parturi-kampaajaa. Katso lisätiedot ja hae paikkaa >>

Jack & Jones Karismassa on harjoittelupaikka merkonomiopiskelijalle. Palkattoman harjoittelun kesto on 1-3 kk. Lue lisää ja pistä hakemusta! >>