{{header}}

{{header}}

Muotinäytöksiä, kauneutta ja keväistä shoppailufiilistä

Karisman muotiviikonloppu tuo muodin huumaa ja raikkaan tuulahduksen kevääseen. Kaksipäiväinen tapahtumamme starttaa 12.4. perjantai-illan VIP-tapahtumalla klo 18-20, jonka aikana liikkeissämme ostoksia tekeville on luvassa erikoistarjouksia ja muuta mukavaa. Lauantai 13.4. on muotinäytöspäivä ja catwalkin valloittavat kevätmuotia esittelevät ammattimallit ja ihanat DCA-tanssijat. Kello 12, 14 ja 16 alkavien muotinäytösten lisäksi luvassa on kauneuspisteitä, glittertatuointeja, askartelupaja ja tietysti mahtavia tarjouksia.

Muotiviikonlopun ajan meillä on myös paras asu -äänestys, jossa arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken 3 x 50 € lahjakortit Karisman liikkeisiin. Lisätietoa koko ohjelmasta alempana tällä sivulla!

Perjantaina 12.4. VIP-tapahtumia liikkeissämme - tule mukaan!

Tervetuloa tsekkaamaan kevätmuodin uutuuksia suoraan liikkeisiimme: Perjantai-iltana luvassa on kaikille avoimia vip-tapahtumia, joiden aikana pääset nauttimaan liikkeidemme erikoiseduista, alennuksista ja mm. herkuttelemaan ostosten lomassa. Alla lista VIP-illan liikkeistä, joissa kannattaa poiketa ostoksille, sillä illan erikoistarjoukset ovat voimassa vain klo 18-20!

Perjantaina 12.4. kello 18-20 VIP-tapahtumassa mukana olevat liikkeet:

CARLINGS
Kello 18–20 myymälässä kaikki tuotteet: ota 3 maksa 2!

CUBUS
Vip-illan aikana -25 % alennus normaalihintaisista tuotteista (ostaessasi vähintään 2 tuotetta)

DRESSMANN
Valmiina kevään juhliin? Myymälässä pukusovituksia sekä tarjouskampanja mm. housuista.

ESPRIT
Kaikki naisten ja miesten normaalihintaiset tuotteet -20 % vip-illan aikana.

HALONEN
Kaikki naisten ja miesten kävelykengät -20 % sekä pientä tarjoilua klo 18-20.

JACK & JONES
VIP-illan aikana klo 18–20 kaikki normaalihintaiset tuotteet -20 %.

JESPER JUNIOR
VIP-illan ajan klo 18–20 kaikki tuotteet -20 %. Tarjous koskee sekä normaalihintaisia tuotteita, että outlet-osaston jo alennettuja tuotteita. Lapsille pieniä yllätyksiä!

KAPPAHL
Luvassa pientä purtavaa ja huikea VIP-tarjous!

MATTOSI
Opastus persialaisten mattojen maailmaan klo 17.30–20: Tule tutustumaan eri alueiden mattoihin ja niiden historiaan. Myymälässä esillä paljon persialaisten mattojen erikoisuuksia!

PENTIK
VIP-illan aikana -20 % alennus koko valikoimasta (pl. Studio- ja taidekeramiikka). Luvassa myös pientä purtavaa.

VERO MODA
Illan aikana -20 % ostoksen loppusummasta ostaessasi vähintään 2 tuotetta. Tarjolla myös pientä naposteltavaa.

VILA
Ostaessasi kaksi tuotetta tai enemmän, saat -20 % loppusummasta.

 

Kiinnostaako alennukset - muista mobiilietukupongit!

Muotiviikonlopuksi Karisman maksuttomaan mobiiliäppiin ilmestyy myös tapahtuman ajan voimassa olevia kanta-asiakkaan etukuponkeja. Käy kurkkaamassa ja nappaa alet!

 

Ostoksille aamusta iltaan!

Kauppakeskus ja K-Citymarket ovat avoinna kello 7-22. Karisman erikoisliikkeet palvelevat perjantaina vähintään kello 10-20 ja lauantaina vähintään kello 10-18. Liikekohtaiset aukioloajat näet täältä >>

 


 

Äänestä paras asu ja voita 50 € lahjakortti!

Muotiviikonlopun aikana Karisman yleisissä tiloissa on esillä mallinukkeja puettuna liikkeidemme keväisiin asukokonaisuuksiin. Kilpailuun osallistutaan skannaamalla älypuhelimen kameralla QR-koodi, josta avautuu arvontalomake.

Paras asu -äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan yhteensä 3 kpl 50 euron lahjakortteja. Voittaja saa 50 € lahjakortin siihen liikkeeseen, jonka asukokonaisuutta äänesti. 

Osallistumisaikaa on koko muotiviikonloppu 12.-13.4.2024 ja heti maanantaina 15.4. arvotaan voittajat, joihin olemme suoraan yhteydessä. Lahjakortti tulee noutaa Kauppakeskus Karismasta.

 

Lauantaina muotinäytöksiä ja kauneuspisteitä klo 12-17

Ohjelmallisen lauantain aikana esittelemme kevätmuodin uutuuksia ja trendejä koko perheelle j Lasten ja nuorten muotia esittelevät tuttuun tapaan ihastuttavat ja taitavat Tanssikoulu DCAn nuoret tanssijat. Tapahtuman juontajana karismaattinen Juri Silvennoinen.

Muotinäytökset Karisman keskusaukiolla 1. kerroksessa kello 12, 14 ja 16.

Kevätmuotivinkkejä koko perheelle on luvassa Karisman upeissa muotinäytöksisä lauantaina 13.4. Ammattimallien rinnalla lasten ja nuorten muotia ovat esittelemässä Tanssikoulu DCAn taitavat tanssijat. Asukokonaisuudet löytyvät liikkeistämme, joten viikonlopun aikana kannattaa napata uutuudet mukaan ja hyödyntää samalla muodinmaailmamme viikonlopputarjoukset.

Kauneuspisteissä pikakampauksia ja -meikkejä
Tule hakemaan ammattilaisten meikki- ja kampausvinkit, joilla pidät ilmeen huoliteltuna kiireisenkin arjen huiskeessa. Kampauksia ja meikkejä tehdään kauppakeskuksen 2. kerroksessa klo 12-17.

Kimallusta ja puuhaa perheen nuorisolle
Lapsille ja nuorille tehdään glittertatuointeja ja pikalettejä ja askartelusta pitäville muotilauantaista löytyy myös korupaja. Kaikki lasten pisteet sijaitsevat Karisman 1. kerroksessa ja ovat avoinna klo 12-17.
 

Alennuksia ja erikoistarjouksia mobiilisovelluksen etukupongeilla
Muotiviikonlopuksi Karisman maksuttomaan mobiiliäppiin ilmestyy myös tapahtuman ajan voimassa olevia kanta-asiakkaan etukuponkeja. Käy kurkkaamassa ja muista napata alennukset! Lisätietoa ja ohjeet sovelluksen lataamiseksi löydät täältä >


Tervetuloa nauttimaan kevätmuodin ja kauneuden uusista trendeistä ja ideoista!