{{header}}

{{header}}

Tervetuloa jouluostoksille Karismaan!

Täällä Karismassa on kaikki valmiina jouluvalmistelujasi vauhdittamaan! Tule shoppailemaan tai nauttimaan kupponen kuumaa jouluisesta tunnelmasta nauttien. Tälle sivulle olemme koonneet tietoa  palveluista ja jouluisesta oheisohjelmasta, jota Karismassa on lähiviikkoina luvassa.
Joulukuun odotetuin vieras on tietysti joulupukki, jonka juttusille pääsee Karismassa joka sunnuntai jouluun asti!  Tarkempaa tietoa alempana tällä sivulla. Äläkä unohda hurmaavaa pientuottajien joulutoria, joka kohoaa keskusaukiollemme 9.–22.12.


Saisiko olla muutama lahjavinkki?

Lahjaideoita pursuava joulukuvastomme jaetaan joulukuun alkupäivinä Lahden seudun koteihin. Joulukuvastoa voit selata myös täällä >>  

Lisää tarjouksia löydät  nettisivujemme joulutarjousosiosta ja tietysti liikkeistämme paikan päältä täällä Karismassa! Seuraamalla Karisman somekanavia, saat vinkkejä liikkeidemme joulu-uutuuksista ja tarjouksista.

 

 

JOULUISIA SÄVELIÄ JA KALENTERIYLLÄTYKSIÄ

 

JOULUKALENTERI TÄYNNÄ YLLÄTUSETUJA
Karisman joulukalenteri löytyy mobiilisovelluksestamme, jossa julkaistaan päivittäin uusi  kanta-asiakaskuponki. Etu on voimassa julkaisupäivästä aina jouluaattoon asti ja sen saa lunastettua vain mobiilisovelluksella.  Joulukalenterin ja muutkin kanta-asiakaskupongit saat omaksesi lataamalla maksuttoman mobiilisovelluksemme, jonne kirjautumalla pääset nauttimaan alennuksista ja muista eduista.


JOULUISTA LIVEMUSIIKKIA

Nuori harmonikkataituri Aatu Kirén esiintymässä:
pe 15.12. klo 16
to 21.12. klo 16
pe 22.12. klo 14

Viulisti Anette Uusitalo sekä lapset Ahti (alttoviulu) ja Alina (viulu ja huilu) soittavat perinteistä joulumusiikkia keskusaukiolla lauantaina 16.12. kello 14 ja 15

Kitaristi-laulaja Anton Mellanen esiintyy lauantaina 16.12. kello 11 ja 12.

 

PAKETOINTI HOITUU MEILLÄ!
Paketointipalvelumme viimeistelee jouluostosreissusi ja saat lahjasi valmiiksi pakettiin. Joulunalusviikolla paketointipiste pyörii joka päivä aatonaattolauantaihin asti. Joulupaketoinnista vastaa Lahden Taitoluistelijoiden Team Estreija, jonka taitavien nuorten luistelijoiden harrastuksen tukemiseen vapaaehtoinen maksu menee. Paketteja pyöräytellään:

pe 15.12. klo 16-20
la 16.12. klo 11-16
su 17.12. klo 12-16

ke 20.12. klo 16–20
to 21.12. klo 16-20
pe 22.12. klo 16–20
la 23.12. klo 10-17


JOULUPUUKERÄYS KARISMASSA 17.12. ASTI
Kaikille joululahja ei ole itsestäänselvyys, siksi olemme taas mukana perinteisessä Joulupuukeräyksessä. Tänä vuonna keräyspisteessämme otetaan vastaan vain lahjakortteja, joita on saatavilla Karisman erikoisliikkeistä sekä K-Citymarketista myös esimerkiksi elokuvalippujen ja muiden palveluiden hankkimiseksi.  Jokainen keräykseen lahjoitettu lahjakortti tuo joulumielen jollekin lapselle tai nuorelle. Kiitos avustasi!

Keräyspiste löytyy Karisman 1. kerroksesta liukuportaiden edustalta sunnuntaihin 17.12. asti.
OSTOSAIKAA AAMUSTA ILTAAN
Tule jouluostoksille silloin, kun sinulle sopii: Karisma ja K-Citymarket ovat avoinna joka päivä kello 7-22 ja erikoisliikkeetkin arkisin vähintään kello 10-20, lauantaisin kello 10-18 ja sunnuntaisin kello 12-18.

Joulun poikkeusaukioloajat:
- Jouluaatto 24.12. Kauppakeskus ja K-Citymarket 7–16. Erikoisliikkeiden aukiolo vaihtelee, tarkista liikekohtaisista tiedoista.
- Joulupäivä 25.12. Kauppakeskus ja K-Citymarket 10-18. Erikoisliikkeiden aukiolo vaihtelee, tarkista liikekohtaisista tiedoista.
- Tapaninpäivä 26.12. Kauppakeskus ja K-Citymarket 7–22, erikoisliikkeet vähintään kello 12-18.

Liikekohtaiset aukioloajat voit tarkistaa täältä >> 

Joulupukki odottelee lapsivieraita sunnuntaisin

Joulupukki vierailee Karismassa joka sunnuntai jouluun asti. Silloin on lapsilla ja vähän isommillakin joulumielisillä hyvä hetki sujauttaa vaikka kirje pukin taskuun tai napata kuva muistoksi. Pukki on paikalla sunnuntaisin 3.12., 10.12. ja 17.12. kello 12-16.45. 

JOULUTORILTA LÖYDÄT PERSOONALLISIA LAHJOJA

Lauantaina 9.12. avautuu keskusaukiollemme tunnelmallinen joulutori, jonka paikallisten käsítyöläisten ja muiden pientuottajien valikoima täydentää sopivasti Karisman liikkeiden tarjontaa. Joulutorin kojut ovat avoinna maanantaista perjantaihin vähintään kello 12-18, lauantaisin kello 10-16 ja sunnuntaisin kello 12-16.

Nämä pientuottajat löydät joulutorilta joulukuussa:

Salliva Design : Uniikkeja, koivuvanerista valmistettuja värikkäitä korvakoruja täältä Lahdesta.  salliva.com

Kukinnon Kammari: Lahdessa tehtyjä, ihania Marja-Terttu Kemppaisen pellavaisia lorutekstiilejä sekä vaatteita ja kortteja. Myös tilaustöitä.  Herkkuja ja muita mainioita lahjaideoita. Tiedustelut  040-775 2957

Sakari Sauso Oy: Korkealaatuisia Sauson nahkakäsineitä on valmistettu vuodesta 1929 ja kaikki käsineet valmistetaan edelleen 100 % käsityönä. sauso.com

Hunajapauli (ma 20.12. asti) Makeimmat joulumuistamiset ja teehetkien maustajat löydät Hunajapaulin puodista.

Keiki (9.–15.12.) Kotimaisen perheyrityksen laadukkaita, eettisesti valmistettuja puuvillavaatteita ja oheistarvikkeita lapsille keiki.fi

Tina Shukla design (16.-22.12.) Made in Lahti! Ihastuttavilla vaneritähdillä on Avainlippu-tunnus, sillä kaikki työ ja materiaalit ova Päijät-Hämeestä. Torilla myynnissä myös joulusesonkiin sopivia koruja, joiden materiaalina vaneri ja paperinahka. tinashukladesign.fi

Leivonnaisia juniorijoukkueen toiminnan tukemiseksi myynnissä lauantaina 16.12. klo

Marja Honkamäki (ma-pe 18.-22.12.) Virkatut nallet, joulutontut ja enkelit ovat Marjan itse valmistamia ja mynnissä on myös hänen tekemiään joulukortteja, villasukkia, lapasia ja muita käsitöitä,

Jalkahoitola ArmaSatar (ke-pe 20.-22.12.) Kotimainen perheyritys on valmistanut hyväätekeviä tuotteitaan yli 30 vuotta ja nyt joulutorilla on myynnissä mm. Suomessa valmistettua jalkavoidetta, inkiväärisalvaa, pihkavoidetta ja kylpysuolaa.

 

 

Huom. Maustemestan osallistuminen joulutorille peruuntui.


Tervetuloa jouluostoksille, glögille ja nauttimaan jouluisesta tunnelmasta!