{{header}}

{{header}}

Joulunavaus Karismassa on täynnä pieniä ja suuria lahjaideoita

Sunnuntaina 19.11.2023 kello 12-17 jouluinen tunnelma täyttää kauppakeskuksen ja luvassa on  hyväntuulista   ohjelmaa koko perheelle. Ohjelmalavalla pääsee seuraamaan Lumiukkopoika Snoon seikkailuja ja ja mukavaa puuhaa riittää junakyydistä ongintaan. Päivän odotetuin vieras on monelle tietysti itse joulupukki, joka on paikalla kuuntelemassa lahjatoiveita ja muita pikkuväen kuulumisia.

Paikalla on myös Seppälän Koulukuvauksen valokuvauspiste, joten tulkaa ottamaan kuvat joulukortteja tai lahjoja varten. Alla lisätietoa.

Tervetuloa tonttuilemaan, herkuttelemaan ja ostoksille koko perheen voimin – joulun valmistelu voi alkaa!

Kivaa tekemistä koko perheelle kello 12-17
 •  
 • Joulujuna puksuttaa ja kyydittää perheen pienimpiä kello 12–14, 14.15–16.15 ja 16.30–17.
 • Joulupukki ja tonttu mukana kello 12 alkaen. Katso lisätiedot sivun alaosasta.
 • DJ SnowBoy tanssittaa yhdessä hyvän ystävänsä Lumihiutaleen kanssa kahden maagisen musiikkiseikkailun verran ohjelmalavalla kello 13 ja 15.
 • Ongintaa piparkakkutalopisteellä.
  Askartelua kuusenkoristepajassa.  Lahjat pakettiin!
  Sunnuntaina 19.11. ostetut jouluyllätykset pysyvät salassa aattoiltaan asti, kun annat paketointipalvelumme hoitaa homman. Karisman paketointipiste on avoinna klo 12-17 ja vapaaehtoinen maksu tukee Lahden Taitoluistelijoiden Team Estreijan toimintaa. Paketointipiste löytyy 1. kerroksesta hissien vierustalta.
   

 • Kuvauspiste: Joululahjaksi valokuvat tai lahjatuotteita lasten kuvalla?
  Seppälän Koulukuvien kuvauspiste on avoinna joulunavauksessa ja edeltävänä lauantaina. Kuvauspiste sijaitsee 2. kerroksessa työtila Pajassa. Kuvattavaksi voi tulla ilman ajanvarausta niin lapset, nuoret kuin aikuiset –  yksin tai yhdessä. Kuvauspiste avoinna lauantaina 18.11. klo 10-15 ja joulunavauksessa su 19.11. klo 12-17.  Kuvaus on maksuton, maksat ainoastaan tilaamistasi tuotteista! Katso lisätiedot ja tuotevalikoima >>


  Muista marraskuun kanta-asiakaskupongit!
  Jouluostoksilla kannattaa hyödyntää myös rahanarvoiset kanta-asiakasedut! Karisman ilmaisesta mobiilisovelluksesta löydät mm. kuukausittain vaihtuvat kanta-asiakaskupongit. Marraskuussa etuja tarjoavat mm. Espresso House, Hiustalo, Intersport, Jack & Jones, Life, Santa Fe Express, Telia Kauppa ja Vila. Lataa sovellus ja rekisteröidy kanta-asiakkaaksi. Kanta-asiakkaan edut saatavilla vain sovelluksen kautta.


Ostoksille aamusta iltaan!
Kauppakeskus ja K-Citymarket ovat avoinna joka päivä kello 7-22. Erikoisliikkeet palvelevat vähintään kello 12-18, liikekohtaiset aukioloajat näet täältä >>

 


 

Hou-hou! Joulupukki kuuntelee lahjatoiveet

Perheen pienimpiä riemastuttava ja hiukkasen jännittäväkin vieras on varmasti joulupukki. Tonttunsa kanssa Karismaan saapuva joulupukki on paikalla koko tapahtuman ajan, joten tulkaahan kyselemään mitä Korvatunturille kuuluu ja kuiskutelkaa samalla tärkeimmät lahjatoiveet. 

Pukki on tavattavissa kello 12, 13, 14, 15 ja 16 aina 45 minuutin ajan. (Tasatuntien välissä pukki pitää pienen porojen ruokkimistauon.)