Info ja palvelut

Hyvä lomalainen, mökkiläinen, mummolaan menijä, reissumies tai -nainen! Poikkeatpa millä asialla tahansa, Karisman kaikki 10 ravintolaa ja kahvilaa ovat valmiina palvelemaan aamusta iltaan, murkinaa saa matkalle mukaan helposti ja kätevästi, ja kaikki muutkin tarpeet hiustenleikkuusta mökkituliaisiin tulevat hoidetuksi samalla pysähdyksellä. Tervetuloa!

PYSÄKÖINTIALUE JA TANKKAUS

Karismassa on varattu matkailuautoille, ajoneuvoyhdistelmille ja busseille oma pysäköintialue kauppakeskuksen Tokmannin puoleisessa päädyssä. Aja pysäköintialueelle viittojen opastamana kauppakeskuksen vieritse. Korkeampikin ajoneuvo mahtuu parkkihalliin, mutta suosittelemme korkeiden ajoneuvojen kulkua ja pysäköintiä parkkihallin ulkopuolella. Karisman vieressä sijaitsee matkailijoita palveleva Motorest-huoltoasema. Voit tankata ajoneuvon kätevästi ostos- ja virkistystauon yhteydessä. Jos olet Plussa-kortin haltija, saat tankkauksesta Plussa-pisteitä.

SÄHKÖAUTOT

Karismassa on kuusi sähköautojen latauspistettä, joista kaksi on ns. pikalatauspisteitä. Ne sijaitsevat alatasossa parkkihallin keskellä. Peruslataus on maksutonta Plussa-kortilla, mutta pikalataus maksaa 0,20 euroa minuutilta. Tarkemmat toimintaohjeet löytyvät latauspisteiden kohdalta parkkihallissa.

VESI- JA KIERRÄTYSPISTE

Voit täydentää matkailuajoneuvon vesivarastoja maksutta matkailuautoille tarkoitetun pysäköintialueen vesipisteellä aina kauppakeskuksen ollessa avoinna. Pysäköintialue sijaitsee Tokmannin puoleisessa päädyssä. Matkailijoiden käytössä on myös maksuton kierrätyspiste Karisman matkailuautoille tarkoitetulla pysäköintialueella.

ILMAINEN WIFI

Karisma tarjoaa maksuttoman internet-yhteyden matkailijoille kauppakeskuksen matkailuautoille tarkoitetulla pysäköintialueella ja tietysti myös kauppakeskuksen sisällä. Palvelun käyttö ei vaadi kirjautumista.