{{header}}

{{header}}

Upeat syysmuotinäytökset Karismassa lauantaina 10.9.

Muhkeat ja lämmittävät syystrendit ovat saapuneet Karismaan ja muotimaailmaamme. Lauantaina 10.9. syysmuotitapahtuman kohokohtana tarjoamme kolme upeaa muotinäytöstä,  joissa näet liikkeidemme ajankohtaiset trendit ammattimallien esitteleminä. Muotinäytöksissä mukana myös ihastuttavat ja lahjakkaat DCA DANCERS & KIDS. Tule hakemaan roppakaupalla vinkkejä syksyiseen vaatekaappiin ja omaan tyyliisi!

   

OHJELMA MUOTILAUANTAINA KELLO 12-17

Tapahtumapäivän karismaattiset juontajat – myös catwalkeilta tutut Mia Ehrnrooth ja Juri Silvennoinen – ovat paikalla koko tapahtuman ajan kello 12–17.

UPEAT SYYSMUOTINÄYTÖKSET
Kolme tilaisuutta nähdä ajankohtaiset trendit ja pukeutumisvinkit: muotinäytökset 1. kerroksessa Karisman keskusaukiolla tasatunnein kello 12, 14 ja 16.

Ammattimallien rinnalla näytöksissä esiintyvät lahjakkaat ja vauhdikkaat DCA DANCERS & KIDS -tanssijat.
 

VOITA 100 € lahjakortti!
Arvomme Muotilauantaina päivän aikana 3 kpl 100 euron lahjakortteja Karismaan. Jokaisen muotinäytöksen jälkeen paikalla olevien osallistujien kesken arvotaan yksi 100 € lahjakortti.

Näin osallistut:

Arvontalaatikko tuodaan paikalle aina tunti ennen muotinäytöksen alkua, jolloin voi osallistua arvontaan täyttämällä arvontakupongin. Eli ensimmäiseen arvontaan voi osallistua klo 11 alkaen.

Arvontalaatikko tyhjennetään aina muotinäytöksen jälkeen ja arvonta suoritetaan paikan päällä. Lahjakorttipalkinnon saadakseen arvonnan voittajan tulee olla läsnä, kun arvonta suoritetaan.


Tervetuloa nauttimaan syysmuodin ja kauneuden uusista tuulista sekä Karisman muotimaailman erikoistarjouksista!

Kauppakeskus ja K-Citymarket ovat avoinna klo 7-22, erikoisliikkeet palvelevat lauantaina vähintään kello 10-18. Liikekohtaiset aukioloajat näet täältä >>


 


 

Viimeisimmät muotivinkit Karisman Insta-storeissa!

Seuraa muotilauantaita ja muita ajankohtaisia tapahtumia myös Karisman Instagramissa @kauppakeskuskarisma. Instagram-tarinoissa näet mm. liikkeidemme uutuuksia ja tarjouksia – ja toisinaan tarjolla on myös pukeutumisvinkkejä!