{{header}}

KARISMA ON NELOSTIEN PARAS TAUKOPAIKKA
Karismassa reissutauolla hoituvat kaikki tarpeet yhdellä pysähdyksellä: ravintolamaailma tarjoaa vaihtoehtoja lasten suosikeista aikuisten herkkuihin, mökkituliaiset ja matkaeväät, juomat ja ruuat löytyvät kätevästi saman katon alta - ja jos viihdyt pitempään, lasten hauskat leikkipaikat saavat perheen pienimmät taas jatkamaan matkaa iloisissa tunnelmissa.
Pysäköintialue ja tankkaus
Karismassa on varattu matkailuautoille, ajoneuvoyhdistelmille ja busseille oma pysäköintialue kauppakeskuksen Tokmannin puoleisessa päädyssä. Aja pysäköintialueelle kauppakeskuksen vieritse viittojen opastamana. Korkeampikin ajoneuvo mahtuu parkkihalliin, mutta suosittelemme korkeiden ajoneuvojen kulkua ja pysäköintiä parkkihallin ulkopuolella. Suurin sallittu korkeus parkkihallissa on 3,2 metriä ja ylätasanteella 2,8 metriä. Karisman vieressä sijaitsee matkailijoita palveleva K-Neste-huoltoasema, jossa voit tankata diesel- ja bensiinikäyttöiset ajoneuvot. Sähköautojen lataus onnistuu kätevästi Karisman omilla K-latauspisteillä. Plussa-kortin haltijana saat tankkauksesta Plussa-pisteitä.
Sähköautot

Karismassa on kahdeksan sähköautojen latauspistettä, joista kaksi on ns. pikalatauspisteitä. K-Lataus-pisteet sijaitsevat alatasossa parkkihallin keskellä. Tarkemmat toimintaohjeet löytyvät latauspisteiden kohdalta parkkihallissa. Karisman K-Lataus-asemilla auton lataaminen on edullisempaa, kun rekisteröidyt käyttäjäksi. Rekisteröityä voit K-Latauksen kotisivulla ja sieltä löydät myös lataushinnat.

Vesi- ja kierrätyspiste
Voit täydentää matkailuajoneuvon vesivarastoja maksutta matkailuautoille tarkoitetun pysäköintialueen vesipisteellä aina kauppakeskuksen ollessa avoinna. Vesipiste on käytössä kesäisin. Pysäköintialue sijaitsee Tokmannin puoleisessa päädyssä. Matkailijoiden käytössä on myös maksuton kierrätyspiste Karisman matkailuautoille tarkoitetulla pysäköintialueella.
Ilmainen WIFI
Karisma tarjoaa maksuttoman internet-yhteyden matkailijoille kauppakeskuksen matkailuautoille tarkoitetulla pysäköintialueella ja tietysti myös kauppakeskuksen sisällä. Palvelun käyttö ei vaadi kirjautumista.