{{header}}

{{header}}

Naurettavan iisi kesä Karismasta!

Mistä on kiva kesäpäivä tehty? Tietysti mukavista asioista, kuten ystävien näkemisestä, auringonpaisteesta, suosikkijäätelöstä, uimaretkistä, herkullisesta lounaasta, shoppailusta, helposti hoituvista asioista ja ihan vaan iisistä fiiliksestä! Karisma on oiva paikka päivävisiitille tai lomareissailun taukopaikaksi, sillä kymmenet liikkeemme ja viihtyisä ravintolamaailma tarjoavat jokaiselle jotakin. Täältä nappaat eväät retkelle, uikkarit rantsuun ja viemiset kesäkyläilyyn. Tässä muutamat vinkit iisin kesään!

Viisi vinkkiä kesäpäiviin

Uusi jätskimaku joka päivälle
Herkullinen kesävinkki, jossa riittää puuhaa koko kesäksi: selvitä montako eri jäätelömakua Karismasta löytyy. Kahviloissamme voit valita palloa, tötteröä tai pehmistä monenmoista ja K-Citymarketin jäätelöosasto se vasta sanattomaksi vetää. Jollet ole jo kokeillut Vohvelikahvilan kuplavohveleita, kannattaa kipaista Karisman 2. kerrokseen.

Ulos syömään!
Hellitä hetkeksi ja anna Karisman ravintolamaailman kattaa pöytään päivän lounas tai päivällinen. Meillä pääsee makumatkalle helposti, sillä kahviloita ja ravintoloita on peräti 11. Maistuisiko texmex, pizza, tuhti pihvi vai kepeä smoothie tai sushi? Kaikkea löytyy ja paljon muuta. Muistakaa kurkata myös kesäalekupongit Karisman mobiilisovelluksesta!

Puuhavinkit perheen pienimmille
Äidin ja isän elämä on joskus kuin ohjelmatoimiston pyörittämistä. Viettäkää iisi päivä kurvaamalla Karismaan, sillä meillä on leikkipaikkoja sisällä ja ulkona. Lasten suosikki Papu Park -sisäleikkipuisto on avoinna joka päivä 8–20 ja kauppakeskuksen käytävillä pientä shoppailukaveria viihdyttää Papu Park -mobiilipeli. Kun leikkikiintiö on täynnä, koko porukka voi istahtaa vaikka jätskille.

Instagramin kesäkisassa lahjakorttipalkinto!
Ota haltuun Karisman Instagram, niin kuulet virkistävät kesävinkit ensimmäisten joukossa – ja pääset osallistumaan kesäkisaamme! Kesäkisaamme pääset osallistumaan Instagramissa @kauppakeskuskarisma. Tägää kaverisi Kenen seurassa sinun kesäsi tuntuu naurettavan iisiltä? -julkaisuun ja voitte voittaa molemmille 50 € shoppailulahjakortit! Osallistumisaikaa on 31.7.2022 asti.

Kesän vaikuttavimmat vinkit?
Viisi suomalaista somevaikuttajaa poikkeaa kesä-heinäkuussa lomareissullaan Karismassa ja vinkkaa omat suosikkinsa Karisman monipuolisesta valikoimasta. Vinkkejä omilla tileillään jakavat kesän aikana @mieskin, @bloppshopheidi, @nettaelina, @henkariin sekä @maiccug. Tsekkaa omiin kiinnostuksenkohteisiisi sopiva tyyppi ja nappaa seurantaan!

Kesän alekupongit odottavat Karisma-sovelluksessa!

Karisman ilmaisesta mobiilisovelluksesta löydät mm. liikkeiden tiedot, lounaslistat, tarjoukset – ja paljon muuta. Rekisteröitymällä kanta-asiakkaaksi, pääset hyödyntämään myös liikkeidemme loistavat kesäkupongit, jotka julkaistaan vain mobiilisovelluksessa. Kupongit tulevat esille vain tarjouksen ajaksi, joten muista tsekata sovellus säännöllisesti.  Rekisteröityminen tapahtuu sovelluksessa. Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään nähdäksesi etukupongit. Karisma-appin voit ladata puhelimesi sovelluskaupasta. Tarkempaa tietoa löydät täältä >>

Karisman tipsit kesäreissaajille!

Iisimpää pysähdyspaikkaa saa hakea!
Matkalaiselle vinkiksi, että Karismassa on peräti 1600 maksutonta, reilunkokoista parkkipaikkaa kahdessa kerroksessa. Sähköautoilijoita ilahduttavat K-latauspisteet parkkihallin 1. kerroksessa ja myös matkailuvaunulla ja matkailuautolla (max korkeus 320 cm) mahtuu parkkihalliin. Jos kurvailette paikalle isommalla porukalla, voi linja-autolla pysäköidä Tokmannin puoleiseen päätyyn.

Avoinna aamusta iltaan – joka päivä
Avarassa ja siistissä kauppakeskuksessa asioiden hoitaminen sujuu pienenkin pysähdyksen aikana. Karismasta löytyy monipuolisen liikevalikoiman lisäksi myös apteekki ja Alko.
- Kauppakeskus ja K-Citymarket ovat avoinna joka päivä kello 7–22
- Erikoisliikkeet palvelevat arkisin vähintään kello 10–20, lauantaisin vähintään 10–18 ja sunnuntaisin 12–18.  Liikekohtaiset aukiolot voit tarkistaa täältä >>

Lapsiperheiden suosikkikohde
Karisman kahteen kerrokseen mahtuu ruokapaikkoja, kahviloita ja shoppailumahdollisuuksia koko perheelle. Lapsiperheet Karismassa on huomioitu monin tavoin ja paljon kiitosta saamme siisteistä wc- ja lastenhoitotiloista sekä kivoista leikkipaikoista. Täällä tankkaatte iisisti kauppakassit ja matkalaisten vatsat! Kannattaa ladata myös Karisman maksuton mobiilisovellus, josta löytyy kesän alekuponkeja eri liikkeisiin.

Maksuton vesipiste
Karisman piha-alueen eteläpäässä (Tokmannin pääty) on vesipiste, josta voi maksutta täydentää niin karavaanarin juomavesivarastot kuin täyttää lemmikin juomakipon tauon aikana. Vesipiste on toiminnassa aina kauppakeskuksen aukioloaikoina eli joka päivä kello 7–22.

Iisi reitti kierrätykseen
Karisman piha-alueen Tokmannin päädystä löytyy kaikille avoin Rinki-kierrätyspiste, johon voi palauttaa: pienmetallit, keräyskartongit, lasipakkaukset, keräyspaperit ja pakkausmuovit.

Hauskaa kesää ja tervetuloa Karismaan!