{{header}}

{{header}}

Innostavia vieraita ja kivaa tekemistä ystäväviikolla!

Ihanaa ystäväviikkoa! Karismassa on koko viikon monenlaista ohjelmaa ja extrayllätyksiä, joista kannattaa tulla nauttimaan ystävän tai perheen seurassa. Maanantaina ja tiistaina 12.–13.2. DJ tahdittaa shoppailua ja ajanviettoa Karismassa.  Keskiviikkona 14.2. kauppakeskus täyttyy myös reippaasta tunnelmasta ja hyvinvointijutuista, sillä vuorossa on MyBnB-hyvinvointitapahtuma. Mukana menossa  tiktokkaajinakin tunnetut Arttu Laitinen ja Nino Ärling, Markus Pöyhönen sekä Kim Herold. Tarkat ohjelmatiedot alempana tällä sivulla.

Ystävänpäivän kunniaksi jaamme 14.2. Karismassa myös 500 sydänilmapalloa!

Torstaista lauantaihin 15.2.-17.2. Karisman Paja-tilassa vierailee suosittu Pop up -lemmikkitapahtuma. Kurkkaa lisätiedot ja aikataulut sivun alaosasta!

Nappaa tarjoukset!
Ystäväviikon ostoksilla kannattaa ehdottomasti hyödyntää liikkeidemme kanta-asiakastarjoukset ja edut, jotka löydät Karisman ilmaisesta mobiilisovelluksesta. Ystäväviikon kanta-asiakaskupongit ovat voimassa koko viikon 12.–18.2.2024.  Katso ohjeet sovelluksen lataamiseen ja kanta-asiakkaaksi rekisteröitymiseen >>

 

Keskiviikon MyBnB-tapahtuma on täynnä sporttista ohjelmaa!

Ystäväviikon MyBnB-tapahtuma on täynnä hauskaa, liikuttavaa ja monipuolista koko perheen ohjelmaa. Luvassa liikuntakisailuja, onnenpyörän pyöritystä, frisbeegolfia, haastatteluja, arvontoja, yllätyksiä ja paljon hyviä palkintoja. Kaikki liike palkitaan! Tapahtuman juontaa Johanna Hautasaari.

OHJELMA 14.2. KELLO 15–19

Klo 15.00 Kim Heroldin frisbee golf -skaba
Klo 15.15 Tiktokkaajat Nino ja Arttu & liikuntakisa
Klo 15.30 Leikki Mehukatin kanssa
Klo 15.45 Markus Pöyhösen Minuutti liikuntaa -haaste

Klo 16.00 Kim Heroldin frisbee golf -skaba
Klo 16.15 Tiktokkaajat Nino ja Arttu & liikuntakisa
Klo 16.30 Leikki Mehukatin kanssa
Klo 16.45 Markus Pöyhösen Minuutti liikuntaa -haaste

Klo 17.00 Kim Heroldin frisbee golf -skaba
Klo 17.15 Tiktokkaajat Nino ja Arttu & liikuntakisa
Klo 17.30 Leikki Mehukatin kanssa
Klo 17.45 Markus Pöyhösen Minuutti liikuntaa -haaste

Klo 18.00 Kim Heroldin frisbee golf -skaba
Klo 18.20 Tiktokkaajat Nino ja Arttu & liikuntakisa
Klo 18.40 Markus Pöyhösen Minuutti liikuntaa -haaste

Kiertueen kumppaneina ovat Atria, Arla Luonto+, Elovena, Arla Tolkuttomat juustot sekä Mehukatti.

Ystävänpäivänä jaossa 500 ilmapalloa!

Hyvää ystävänpäivää! Keskiviikkona 14.2. ilahdutamma asiakkaitamme jakamalla ystävänpäivän kunniaksi kauppakeskuksessa 500 sydänilmapalloa. Ilmapallojen jako alkaa kello 15 ja niitä jaetaan niin kauan kuin palloja riittää – kannattaa siis tulla ajoissa paikalle!

Lemmikki Pop-upissa avoimet ovet torstaista lauantaihin

Karvakuonoja, söpöjä tassuttelijoita, herttaisia jyrsijöitä ja hieman jännittäviäkin eläinvieraita löytyy torstaista lauantaihin 15.2.-17.2. Karisman 2. kerroksen Paja-tilasta.

Lemmikki Pop-up-tapahtuma on avoinna kello 12–18 ja paikalla olevat eläimet vaihtelevat päivittäin.  Kolmen päivän aikana Pajassa pääsee tutustumaan erilaisiin lemmikkeihin kissoista ja koirista aina eksoottisempiin eläinystäviin, kuten matelijoihin ja  jyrsijöihin.

Lapsille tapahtuma on erinomainen tilaisuus tehdä tuttavuutta erilaisten lemmikkien kanssa, sillä osaa eläimistä saa silitellä ja paijata. Eläimiä on esittelemässä eläinalan ammattilaisia, kasvattajia sekä lajiyhdistysten edustajia, joilta voi kysellä tietoa elämistä ja niiden hoidosta.

Jos kotoa jo löytyy eläinystäviä, niin kannattaa poiketa ostoksilla Karisman Musti & Mirri -myymälässä. Lemmikkitarvikkeita myyvät myös mm. Tokmanni ja K-Citymarket.