{{header}}

KIERRÄTYS ONNISTUU KAUPPAREISSULLA

Hyödynnä Kauppakeskus Karisman maksuttomat kierrätyspisteet, joihin voit ostosreissulla palauttaa

  • - lasipakkaukset
  • - pahvi- ja kartonkipakkaukset
  • - pienmetallit
  • - keräyspaperit
  • - pakkausmuovit
  • - kierrätyskelpoiset tekstiilit.
     

Karisman kierrätyspiste on tarkoitettu kotitalouksille ja se sijaitsee parkkialueella Tokmannin puoleisessa päädyssä. Huolehdithan omalta osaltasi pisteen siisteydestä ja tuo keräykseen vain sinne kuuluvia materiaaleja.

Täältä voit tarkistaa Karisman Rinki-pisteellä kerättävien pakkausten lajitteluohjeet >>

Pullopalautus pantillisille juomapakkauksille
Pantillisten pullojen ja juomatölkkien palautuspiste löytyy Karisman K-Citymarketin viereisten päätyovien lähistöltä. Karismasta löytyy myös muovipulloja ja tölkkejä vastaanottava TOMRA R1 -automaatti, joka lajittelee vaikka säkillisen tölkkejä ja pulloja. Nopeaa, siistiä ja helppoa!

Pienten sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kierrätys
K-Citymarketin päädyssä, pullonpalautuspisteen vieressä sijaitsevaan keräyspisteeseen on nyt helppo palauttaa ja lajitella kotitalouksien pienet sähkö- ja elektroniikkalaitteet, putki- ja energiansäästölamput, LED-lamput sekä paristot ja pienakut.

Vaatekierrätykselle monta vaihtoehtoa
Tekstiilien kierrätys onnistuu Karismassa helposti, sillä useissa vaateliikkeissämme otetaan vastaan kierrätyskelpoisia tekstiilejä. Tuothan keräykseen vain puhtaita ja ehjiä vaatteita.

Roskat roskikseen
Karisman sisätiloissa on käytössä kolmiosaiset roska-astiat, joihin voit sujauttaa pienroskat niille kuuluviin lajitteluastioihin (energiajae, biojäte ja sekajäte). Kiitos kun lajittelet!

Kauppakeskus Karismalle on myönnetty arvostettu BREEAM-ympäristösertifikaatti osoituksena ympäristön huomioivasta toiminnasta. Kierrätys ja jätteen vähentäminen ovat itsestään selvä osa toimintaamme, ja Karisman jätteiden hyödyntämisaste on 100 %.

Täältä voit lukea lisää Kauppakeskus Karisman vastuullisuudesta >>

Tehdään yhdessä hyvää luonnolle!