{{header}}

Tietoa Kauppakeskus Karismasta

Karisma on kompakti, koko perheen kauppakeskus Lahdessa. Tänne on helppo tulla mistä ilmansuunnasta hyvänsä ja millä välineellä tahansa: autolla, bussilla, polkupyörällä, kävellen.

Karisma on avoinna jokaisena viikonpäivänä vuoden ympäri. Tarkista liikekohtaiset aukioloajat liikkeen tietojen kohdalta.

Karismassa on yhteensä 1600 maksutonta ja erikoisleveää parkkiruutua - pysäköinti on vaivatonta ja kaikille on aina tilaa. Meillä on myös kahdeksan sähköautonlatauspistettä ja oma pysäköintialue matkailuajoneuvoille. Kauppakeskuksessa on tietysti myös maksuton wifi ja puhelimien latauspisteet (coworking-tila Paja).

Erityisen ylpeitä olemme valoisista, siisteistä ja esteettömistä yleisötiloistamme, puhtaista wc:istämme, ja ihan superhienoista lastenleikkipaikoistamme. Ihan parasta meillä on PapuPark - maksuton sisäleikkipuisto perheen pienimmille, joka laajenee koko kauppakeskukseen hauskan mobiilipelin avulla. Kauppakeskuksen kakkoskerroksesta löydät myös yhteisötyöskentelytilan, jonka olemme nimeenneet Pajaksi. Tule tutustumaan!

Yleiset tilat

Kauppakeskuksen tilat on suunniteltu asiakkaiden viihtymistä varten. Tilat ovat avarat ja valoisat. Eri puolille kauppakeskusta on sijoitettu oleskeluryhmiä ja penkkejä, joissa on hyvä istuskella ja levähtää ostosten teon lomassa. Pidämme hyvää huolta yleisten tilojen siisteydestä. Erityistä huomiota kiinnitämme wc-tilojen viihtyvyyteen ja puhtauteen. Myös lasten leikkipaikat siistitään säännöllisesti ja aina tarpeen mukaan. Kauppakeskuksen siisteydestä huolehtii Trinomi ja turvallisuudesta Securitas. HUOM! Aloitamme wc-tilojen remontin vuonna 2023, jotta voimme lisätä asiakasviihtyvyyttä entisestään.

Karismalle on myönnetty Breeam-ympäristösertfikaatti vuonna 2017 osoituksena kiinteistön erinomaisesta ylläpidon tasosta ja vuonna 2021 sertifikaatti uusittiin parhaalla mahdollisella arvosanalla "Excellent". Vuonna 2019 saimme Safe Retail Destination -sertifikaatin osoituksena siitä, että keskuksessa noudatetaan kansainvälisiä turvallisuusstandardeja. Vuonna 2020 saimme puolestaan Covid-19-sertifikaatin toimenpiteistä, joita olemme tehneet koronapandemian torjumiseksi ja turvallisen asioinnin varmistamiseksi keskuksessamme.

Rekisteriseloste
Lue rekisteriselosteemme tästä.