Info ja palvelut

Tietoa Kauppakeskus Karismasta

Karisma on kompakti, koko perheen kauppakeskus Lahdessa. Tänne on helppo tulla mistä ilmansuunnasta hyvänsä ja millä välineellä tahansa: autolla, bussilla, polkupyörällä, kävellen.

Karisman liikkeet palvelevat jokaisena viikonpäivänä vuoden ympäri. Tarkista liikekohtaiset aukioloajat liikkeen tietojen kohdalta.

Karismassa on yhteensä 1600 maksutonta ja erikoisleveää parkkiruutua - pysäköinti on vaivatonta ja kaikille on aina tilaa. Meillä on myös kuusi sähköautonlatauspistettä ja oma pysäköintialue matkailuajoneuvoille. Kauppakeskuksessa on tietysti myös maksuton wifi ja puhelimien latauspisteet (coworking-tila Paja).

Erityisen ylpeitä olemme valoisista, siisteistä ja esteettömistä yleisötiloistamme, puhtaista wc:istämme, ja ihan superhienoista lastenleikkipaikoistamme. Ihan parasta meillä on PapuPark - maksuton sisäleikkipuisto perheen pienimmille, joka laajenee koko kauppakeskukseen hauskan mobiilipelin avulla. Kauppakeskuksen kakkoskerroksesta löydät myös yhteisötyöskentelytilan, jonka olemme nimeenneet Pajaksi. Tule tutustumaan!

Yleiset tilat

Kauppakeskuksen tilat on suunniteltu asiakkaiden viihtymistä varten. Tilat ovat avarat ja valoisat. Eri puolille kauppakeskusta on sijoitettu oleskeluryhmiä ja penkkejä, joissa on hyvä istuskella ja levähtää ostosten teon lomassa. Pidämme hyvää huolta yleisten tilojen siisteydestä. Erityistä huomiota kiinnitämme wc-tilojen viihtyvyyteen ja puhtauteen. Myös lasten leikkipaikat siistitään säännöllisesti ja aina tarpeen mukaan. Kauppakeskuksen siisteydestä huolehtii L&T ja turvallisuudesta Securitas.

Karismalle on myönnetty Breeam-ympäristösertfikaatti vuonna 2017 osoituksena kiinteistön erinomaisesta ylläpidon tasosta ja vuonna 2018 Safe Retail Destination -sertifikaatti osoituksena siitä, että keskuksessa noudatetaan kansainvälisiä turvallisuusstandardeja.

Esteetön kulku kauppakeskuksessa

Kauppakeskus Karismassa on huomioitu liikuntarajoitteisten asiakkaiden esteetön liikkuminen sekä ulko- että sisätiloissa.

Kauppakeskuksessa on varattu liikuntaesteisille autoilijoille omia pysäköintiruutuja. Tämän lisäksi kaikki pysäköintiruudut ovat erikoisleveitä.

Parkkialueelta kauppakeskukseen liikkuessa ei ole portaita, töyssyjä eikä esteitä. Hissit sijaitsevat kauppakeskuksen keskusaukiolla ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa. Liikkuminen ensimmäisestä kerroksesta toiseen on mahdollista pyörätuolilla myös liukutasoja pitkin. Kauppakeskuksen käytävät ovat leveät, esteettömät ja helppokulkuiset. Kauppakeskus on valoisa ja opasteet ovat selkeät. Eri puolilla kauppakeskusta on istuinryhmiä ja penkkejä, joissa voi levähtää.

Inva-wc-tiloja on molemmissa kerroksissa.

HUOM! Ostoskärryjen kanssa voi liikkua kaikkialla kauppakeskuksessa.