{{header}}

Lasten kanssa Karismassa

Lasten kanssa asiointi sujuu Karismassa kuin leikki!

Karismassa on panostettu lapsiperheiden palveluihin, viihtyvyyteen ja helppoon liikkumiseen, ja ravintolamaailmasta löytyy runsas kattaus vaihtoehtoja kaiken ikäisten lasten kanssa ruokailuun.

Leikki-ikäisille on tarjolla maksuton sisäleikkipuisto Papu Park sekä muita puuhakkaita leikkipaikkoja molemmissa kerroksissa (katso pohjakartasta).

Siisteissä lastenhoitotiloissa vauvaikäisen hoito ja vaipanvaihto sujuvat miellyttävästi. Kahdessa Karisman naisten wc-tilassa on myös erillinen imetystila. Pienokaisten omien ruokapurkkien lämmitys hoituu pyynnöstä ravintoloissa vanhempien ruokailun yhteydessä.

Jos lapsi väsyy kierrellessä, K-citymarketin infopisteestä voi lainata lastenrattaat asioinnin ajaksi. Myös autokärryt ja ostoskärryt ovat käytössä koko kauppakeskuksen tiloissa.

LASTENHOITOTILAT 

Lastenhoitotiloja Karismassa on sekä alakerrassa että yläkerrassa. 1. kerroksen lastenhoitotilat ovat naisten wc-tilan edessä ja sen perällä. 2. kerroksen lastenhoitotilat ovat naisten wc-tilan yhteydessä.

Isät huomio! Lastenhoito hoituu isiltäkin alakerran erillisessä lastenhoitotilassa sekä yläkerran inva-wc -tilassa.

Karismassa on varattu kaksi tilaa lasten imetykseen. Imetystilat on sijoitettu lastenhoitotilojen yhteyteen.

Lasten leikkipaikat

Kauppakeskus Karismassa on monipuolisia leikkipaikkoja, joissa leikki-ikäiset lapset voivat viettää aikaa vanhempiensa valvonnassa. Leikkipaikat ovat avoinna aina kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti.

Viidakkohenkinen seikkailumaailma ja sisäleikkipuisto Papu Park sijaitsee Karisman 1. kerroksessa Tokmannin päädyssä. Maksuton Papu Park soveltuu noin 2-8-vuotiaille. Papu Park on avoinna joka päivä kello 8-20.

2. kerroksessa perheen pienimmille löytyy puuhaa ja viiihdykettä puuportaikon lähistöllä sijaitsevassa Pikku Papu Parkissa.

Ulkosalla K-citymarketin puoleisessa päädyssä on aidattu ulkoleikkipaikka mukavia pihaleikkejä varten. Ulkoleikkipaikka on käytössä kesäisin. Leikkipaikat on tarkoitettu pääsääntöisesti alle 8-vuotiaille lapsille vanhempien läsnäollessa.

Kauppakeskus järjestää aika ajoin ohjattua lapsenhoitopalvelua. Tästä kerrotaan erikseen, kun palvelua on tarjolla.

Leikkipaikka Papu Park

Upea 300 neliöinen viidakkohenkinen sisäleikkipaikka Papu Park on Karisman maskotin Papu Kaijasen valtakuntaa. Maksuton Papu Park sijaitsee 1. kerroksessa Tokmannin päädyssä ja on avoinna joka päivä kello 8–20, ellei ole toisin mainittu. Mielikuvitusta siivittävässä Papu Parkissa on muun muassa kiipeily- ja tasapainoilupaikkoja, digitaalinen seinäpeli sekä liukumäki vaahtopalamerineen.